Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Recenze

Přidáno: 20.02.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

obchod mi vůbec nepotvrdil platbu kartou předem, nepřišel ani žádný email, že zboží expedují, až po telefonickém kontaktu mi tohle vše bylo řečeno. paní mi řekla, že zboží zrovna předávají dopravci, ale lhala a zboží jim bylo předáno až dva dny na to. Komunikace obchodu by mohla být o dost lepší. Bál jsem se, že se jedná o podvod. Zboží ale nakonec v pořádku až na poškrábanou dárkovou krabičku.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, nyní je nová asistentka v eshopu, tak snad je vše opět v pořádku, má samá kladná hodnocení :-) Ale i tak jsme rádi za každý názor, děkujeme :-)
 

Přidáno: 19.02.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Perfektni

 

 

Přidáno: 12.02.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

výborné ceny
pěkné zboží
dodání zásilkovnou

Proti:

žádné

 

Přidáno: 10.02.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Špatná komunikace

 

Přidáno: 02.02.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji

 

 

Přidáno: 31.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

vše bylo v pořádku, jen to trochu déle trvalo, musel jsem se trochu připomenout a pak už to šlo rychle.

 

 

Přidáno: 31.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Byla jsem spokojena :-)

Pro:

Velký výběr

Proti:

Žádné

 

Přidáno: 20.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji!

Pro:

Bezva komunikace

 

Přidáno: 15.01.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Hezké zboží,dobre ceny.

Pro:

Dobré ceny

Proti:

Nic

 

Přidáno: 30.12.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

široký výběr, dostupné ceny

Pro:

rozmanitost sortimentu

Proti:

žádné

 

Přidáno: 27.12.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zboží mne upoutalo na vebu. S včasnou dodávkou, precizním zabalením a výbornou kvalitou zboží jsem velmi spokojena. Proto bych doporučila i ostatním. Přispěli jste ke krásným Vánocům a rozzářeným očkám mých dvou malých vnuček. Díky

Pro:

Včasné a rychlé dodání
Upoutávka na vebu
Dobrá cena a kvalitní zboží

 

Přidáno: 26.12.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji

Pro:

Cena a výběr zboží

Proti:

Žadné

 

Přidáno: 25.12.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Byl to dárek pro neteř - velmi se líbil, maximální spokojenost.

Pro:

pěkné zboží, super ceny

 

Přidáno: 25.12.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Objednávka proběhla v pořádku a rychle, pro zboží jsem si šla osobně. Náramek byl na první pohled silně poškrábaný a stejně tak i druhý, který mi paní nabídla. Paní si ode mě vzala číslo účtu kam má vrátit peníze a týden se nic nedělo dokud jsem tam nezavolala. Řekli mi, že se omlouvají a peníze pošlou ještě ten samý den. Večer mi volali zpátky, že nemají moje číslo účtu, takže jsem ho posílala znovu. Od té doby se opět dlouho nic neděje. Je to už skoro 14 dní a peníze pořád nemám. Doufám, že se jich tedy ještě dočkám. NEDOPORUČUJI

Proti:

velký výběr a slevy jsou k ničemu, když jsou schopní vám prodat poškrábané šperky

 

Přidáno: 25.12.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Naprostá spokojenost, dárek se přítelkyni moc líbil :)

Pro:

Skvělé ceny

 
Reálné recenze našich zákazníků z Heureka.cz
Heureka FashionBOX.cz

Co je Heureka.cz?

Heureka je nezávislý portál, kde zákazníci udělují recenze k uskutečněnému nákupu. DO těchto recenzí náš e-shop nemá možnost zasáhnout, ani je měnit. Veškeré recenze od našich zákazníků jsou veřejné.

Heureka.cz je skutečně objektivní portál, který slouží zákazníkům, kteří mají možnost prohlédnout si recenze všech zákazníků našeho e-shopu.

Heureka.cz hlavně slouží k oddělení kvalitních e-shopů s vynikajícím zákaznickým přístupem od těch, kteří tak kvalitní nejsou.

Co znamená certifikát ověřeno zákazníky?

Tento certifikát uděluje Heureka.cz jen těm e-shopům, které splní náročné podmínky pro jeho získání. Certifikát se uděluje na základě recenzí Vás, našich zákazníků a jsou posuzovány veškeré aspekty při nákupu.

Hlavním rozhodujícím faktorem je samozřejmě celková spokojenost zákazníků. Do hodnocení jsou zahrnuty další aspekty, jako kvalita komunikace, rychlost přepravy a v neposlední řadě kvalita prodávaných produktů.

Podmínky pro získání certifikátu jsou nekompromisní a certifikát je udělen vždy na základě aktuálních recenzí našich zákazníků. Také je zahrnut počet nových recenzí, tak aby certifikace byla stále aktuální.

Náš e-shop vlastní tento certifikát ji několik let.

Děláme vše pro to, aby jste byli s nákupem na našem e-shopu maximálně spokojení.

Co znamená finanční garance nákupu?

Heureka.cz neposkytuje jen recenze zákazníků a certifikáty udělené na jejich základě.

Těm opravdu kvalitním e-shopům poskytuje Heureka.cz také garanci nákupu. To spočívá v tom, že pokud si u nás zakoupíte zboží, se kterým nebudete spokojeni, tak Vám Heureka.cz ručí vrácením kompletní finanční částky za Váš nákup.

Heureka.cz ručí finanční garancí v případě, že bychom se k problému nepostavili otevřeně a nenapravili chybu v zákonem udaném čase.

Pokud by došlo na situaci, kdy Heureka musí zasáhnout a vyplatit peníze zpět z vlastních prostředků, mělo by to pro nás velice fatální následky.

Ihned by nám byl odebrán certifikát i garance nákupu a dále bychom se museli zodpovídat.

Náš e-shop vlastní tuto garanci nákupu a fakt, že stále vlastníme i certifikát už napovídá tomu, že jsme vždy vyřešili s našimi zákazníky vše poctivě a k jejich spokojenosti.