Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Recenze

Přidáno: 09.09.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Tento internetový obchod vřele doporučuji. Nakupovala jsem snubní prsteny, které nám, při mé chybné objednávce, která se týkala velikosti prstenů, telefonistka ihned vystornovala a nabídla jiné - ve správné velikosti. Následující den již putovaly prsteny ve správné velikosti k nám, aniž by do obchodu dorazily ty chybně zvolené. Perfektní přístup k zákazníkovi, opravdu oceňuji a velmi chválím. :o)

Pro:

Velká ochota

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, velice jste nás potěšila s Vaší recenzí. Jsme rádi za takové zákazníky a přejeme ať vše dobře dopadne a klapne na jedničku:-)
 

Přidáno: 04.09.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

dodávka až domů a velmi slušná komunikace

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkujeme za kladné hodnocení a snad i v dalším případném nákupu budete spokojena:-)
 

Přidáno: 03.09.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Všechno proběhlo tak jak mělo tak že obchod ok.

 

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkujeme a budeme se těšit na další případný nákup:-)
 

Přidáno: 03.09.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

kabelka přišla s nefunkčním zipem,pracovníci obchodu se neobtěžovali zjistit stav zboží

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc se omlouváme za komplikace. S jakýmkoliv problémem se máte na nás obrátit, kabelku bychom poslali ihned novou nebo případně platbu. Doposud jsme špatné zboží zpět nedostali.
 

Přidáno: 31.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Byla jsem příjemně překvapena jak rychle proběhla reakce na můj nákup i po celou dobunež jsem si zboží vyzvedla jsem věděla kde se právě nachází. Vřele doporučuji

 

Vyjádření našeho obchodu

Jsme velice rádi za takové hodnocení, moc děkujeme a budeme se snažit i v případném dalším nákupu u nás, abyste byli maximálně spokojeni.
 

Přidáno: 28.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

super

 

Vyjádření našeho obchodu

Jsme rádi za takto kladná hodnocení, vážíme si toho, moc děkujeme.
 

Přidáno: 28.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rozhodně doporučuji! Výborná a milá komunikace za strany obchodu, perfektně zabaleno a dodání během 1-2 dnů a ještě sleva na další nákup.

Pro:

Jednoznačně perfektní- přehlednost, výborná komunikace, příznivé ceny, krásně zabaleno a včasné dodání.

Vyjádření našeho obchodu

Jste moc hodná, moc děkujeme a budeme se těšit na další nákup :-)
 

Přidáno: 23.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

rychlost dodání

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za kladné hodnocení, jste velmi laskav:-)
 

Přidáno: 18.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Rychlost dodání a perfektní komunikace. Velký výběr zboží. Mohu jen doporučit :-)

Pro:

Přehlednost webových stránek.
Rychlost dodání.
Perfektní komunikace.

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkujeme za krásné hodnocení. Budeme se i nadále snažit:-)
 

Přidáno: 14.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Supr obchod.

Pro:

Byl problém s dopravcem, paní vše velmi ochotně vyřešila. Byl jsem velmi spokojen s komunikací. Všem doporučuji!

Vyjádření našeho obchodu

Jsme moc rádi za Vaše kladné hodnocení. Budeme se těšit na připadný další nákup u nás a snad již bez komplikací:-)
 

Přidáno: 12.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporucuji

 

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkujeme a těšíme se na případnou další objednávku:-)
 

Přidáno: 07.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé dodání zboží + dárkové zabalení

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za pozitivní hodnocení a budeme se těšit na případný další nákup:-)
 

Přidáno: 06.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Od samého počátku jsem byla velmi spokojena s kvalitou poskytování služeb ve Vašem e-shopu. Naprostá a jedinečná, vždy ochotná pomoci paní Kamila. Stala se mi nemilá věc a musela jsem nejdříve měnit velikost prstýnku na svatbu pro partnera. Pak jsem musela koupit prstýnek pro sebe i u Vás, protože můj jiný obchod naprosto selhal a když jsem viděla, jaká neskutečná pohoda byla nakupovat u Vás a pak i pánský prstýnek vyměnit, tak jsem neváhala. Paní Kamila mi skvěle poradila s velikostí a i s mými pocuchanými nervy s termínem na spadnutím. Díky ní mi dámská velikost přišla naprosto přesně. Byla ochotná se mnou komunikovat po emailu a v krizových situacích mi nabídla i chat, což mé rozhodování ještě urychlilo. Vždy mi balíčky posílala s opravdu velkou rychlostí a zajímalo ji, jak mi zboží po dodání padne. Nabídla slovy IHNED se mi ozvěte, jak Vám zboží vyhovuje. Prostě stále připravena pomoci.
Opravdu jsem neskutečně ráda, že tam sedí právě ona, protože nevím, jak by to celé asi dopadlo. Určitě budu Váš obchod všude doporučovat a největší dík a hold patří paní Kamile, u které je opravdu vidět, že ji práce baví a že pro ni jsou zákazníci něčím víc, než je ve virtuálním obchodu běžné.
Moc Vám děkuji z celého srdce.

Pro:

Skvělá paní Kamila, která je ochotná a díky níž je obchod ne jen tak obyčejným obchodem na internetu.

Proti:

Škoda, že takových ochotných a komunikativních odborníků v e-shopech není více. Od teď budu vždy srovnávat :-)

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkuji za tak skvělé hodnocení:-) Udělala jste mi velkou radost, vždy ráda pomohu pokud je to v mých silách. Přeji Vám ať svatba klapne na jedničku :-)
 

Přidáno: 05.08.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost doručení, kvalita a cena

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkujeme za recenzi, budeme se těšit na další objednávku:-)
 

Přidáno: 30.07.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za Vaše kladné hodnocení:-)
 
Reálné recenze našich zákazníků z Heureka.cz
Heureka FashionBOX.cz

Co je Heureka.cz?

Heureka je nezávislý portál, kde zákazníci udělují recenze k uskutečněnému nákupu. DO těchto recenzí náš e-shop nemá možnost zasáhnout, ani je měnit. Veškeré recenze od našich zákazníků jsou veřejné.

Heureka.cz je skutečně objektivní portál, který slouží zákazníkům, kteří mají možnost prohlédnout si recenze všech zákazníků našeho e-shopu.

Heureka.cz hlavně slouží k oddělení kvalitních e-shopů s vynikajícím zákaznickým přístupem od těch, kteří tak kvalitní nejsou.

Co znamená certifikát ověřeno zákazníky?

Tento certifikát uděluje Heureka.cz jen těm e-shopům, které splní náročné podmínky pro jeho získání. Certifikát se uděluje na základě recenzí Vás, našich zákazníků a jsou posuzovány veškeré aspekty při nákupu.

Hlavním rozhodujícím faktorem je samozřejmě celková spokojenost zákazníků. Do hodnocení jsou zahrnuty další aspekty, jako kvalita komunikace, rychlost přepravy a v neposlední řadě kvalita prodávaných produktů.

Podmínky pro získání certifikátu jsou nekompromisní a certifikát je udělen vždy na základě aktuálních recenzí našich zákazníků. Také je zahrnut počet nových recenzí, tak aby certifikace byla stále aktuální.

Náš e-shop vlastní tento certifikát ji několik let.

Děláme vše pro to, aby jste byli s nákupem na našem e-shopu maximálně spokojení.

Co znamená finanční garance nákupu?

Heureka.cz neposkytuje jen recenze zákazníků a certifikáty udělené na jejich základě.

Těm opravdu kvalitním e-shopům poskytuje Heureka.cz také garanci nákupu. To spočívá v tom, že pokud si u nás zakoupíte zboží, se kterým nebudete spokojeni, tak Vám Heureka.cz ručí vrácením kompletní finanční částky za Váš nákup.

Heureka.cz ručí finanční garancí v případě, že bychom se k problému nepostavili otevřeně a nenapravili chybu v zákonem udaném čase.

Pokud by došlo na situaci, kdy Heureka musí zasáhnout a vyplatit peníze zpět z vlastních prostředků, mělo by to pro nás velice fatální následky.

Ihned by nám byl odebrán certifikát i garance nákupu a dále bychom se museli zodpovídat.

Náš e-shop vlastní tuto garanci nákupu a fakt, že stále vlastníme i certifikát už napovídá tomu, že jsme vždy vyřešili s našimi zákazníky vše poctivě a k jejich spokojenosti.