Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Recenze

Přidáno: 27.11.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velký výběr,super ceny,výborná komunikace.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme, jsme rádi, že jste spokojena:-)
 

Přidáno: 27.11.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

rychlá dodávka, výborně zabaleno, hezké krabičky

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za takovéto hodnocení, velice nás to těší:-)
 

Přidáno: 25.11.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Pekne zbozi
Priznive ceny

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení:-)
 

Přidáno: 23.11.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dobrý den paní Zástěrová,
rád bych Vám poděkoval za vaši bleskovou reakci a ochotu.
Nakupoval jsem už na internetových obchodech mnohokrát a s různými zkušenostmi. Nikdy jsem se ale nesetkal s takovou ochotou a pochopením, jako u Vás.
Zboží jsem si již vyzvedl od kurýra spediční firmy a mám jej tedy již k dispozici .


Velice Vám děkuji paní Zástěrová, jste úžasná :-)

JC

Pro:

personál : paní Kamila Zástěrová

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, strašně moooc děkuji za takovou recenzi, ani nevíte jak moc mě to potěší. Svou práci mám ráda a snažím se vyhovět na maximum:-) Snad se naskytne příležitost a budete opět spokojen:-)
 

Přidáno: 22.11.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

spokojenost , rycvhlé vyřízení i doručení ,doporučuji

 

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkujeme za hodnocení, potěší když je zákazník spokojen:-)
 

Přidáno: 20.11.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Dobře vybrany dopravce.Rychle a ochotne jednani

Pro:

Objednate z pohodli domova a rychle dodani.Prijemne jednani.

Proti:

Chybi mi ciste zlato.Bez kombinace stříbra.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, zlaté šperky ani zatím nechystáme zařadit do nabídky, s tímto zbožím je to bohužel dosti náročné. Ale děkujeme za kladné hodnocení co se týče ostatních věcí:-)
 

Přidáno: 15.11.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Profesionální přístup, rychlost dodání zboží-doporučuji.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za tak kladné hodnocení, budeme se i nadále snažit, abychom nezklamali.
 

Přidáno: 14.11.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

přehlednost
příjemná a rychlákomunikace

Proti:

doručení v papírové krabičce, která snižuje hodnotu dárku (měli by to doručit v dražší krabičce, nebo by měl mít člověk možnost výběru)

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení a co se týče krabiček, popřemýšlíme o výběru dražších, které bychom zařadili do prodeje.
 

Přidáno: 13.11.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

rychlý nákup až do domu

Pro:

Magnetický náramek jsem nikde v obchodě nedostala a zde v magnetický náramek jsem nikde v obchodě nedostala až v FashionBOX

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, tak to jsme rádi:-) Máme více typů a určitě nabídku budeme ještě dále rozšiřovat.. Děkujeme za recenzi.
 

Přidáno: 26.10.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Na tomto e-shopu jsem kupovala kabelku. Vše bylo v pořádku.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a budeme se případně těšit na další nákup:-)
 

Přidáno: 18.10.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Jsem velmi spokojena s ochotou a rychlosti jakou jsem bola uspokojena
v klude som si vybrala,objednala. A aj vymena presla bez problemou a s velkou ochotu

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, jsme rádi za takovéto ohodnocení. Budeme se snažit i nadále:-)
 

Přidáno: 12.10.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za takto krátké hodnocení, avšak velice příjemné:-)
 

Přidáno: 03.10.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

seriozní jednání.

Pro:

rychlost a dobrá nabídka.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, jsme velice rádi za takto kladné hodnocení, snad nezklameme ani při dalším nákupu:-)
 

Přidáno: 16.09.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

vše Oka

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
stačí i dvě slova a uděláte nám radost:-) Moc děkujeme
 

Přidáno: 11.09.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod,na který je spolehnutí.Trochu jsem měl problém vybrat z nabídky řetízek bez pokovení,aby byl stejný kov a tím i lesk,jak u přívěsku tak u řetízku.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, kdybyste někdy v budoucnu měl jakýkoliv problém při výběru, zkuste napsat online, kde se snažím odpovídat ihned nebo zavolat. Ráda pomohu s čímkoliv:-) Jinak moc děkujeme za hodnocení.
 
Reálné recenze našich zákazníků z Heureka.cz
Heureka FashionBOX.cz

Co je Heureka.cz?

Heureka je nezávislý portál, kde zákazníci udělují recenze k uskutečněnému nákupu. DO těchto recenzí náš e-shop nemá možnost zasáhnout, ani je měnit. Veškeré recenze od našich zákazníků jsou veřejné.

Heureka.cz je skutečně objektivní portál, který slouží zákazníkům, kteří mají možnost prohlédnout si recenze všech zákazníků našeho e-shopu.

Heureka.cz hlavně slouží k oddělení kvalitních e-shopů s vynikajícím zákaznickým přístupem od těch, kteří tak kvalitní nejsou.

Co znamená certifikát ověřeno zákazníky?

Tento certifikát uděluje Heureka.cz jen těm e-shopům, které splní náročné podmínky pro jeho získání. Certifikát se uděluje na základě recenzí Vás, našich zákazníků a jsou posuzovány veškeré aspekty při nákupu.

Hlavním rozhodujícím faktorem je samozřejmě celková spokojenost zákazníků. Do hodnocení jsou zahrnuty další aspekty, jako kvalita komunikace, rychlost přepravy a v neposlední řadě kvalita prodávaných produktů.

Podmínky pro získání certifikátu jsou nekompromisní a certifikát je udělen vždy na základě aktuálních recenzí našich zákazníků. Také je zahrnut počet nových recenzí, tak aby certifikace byla stále aktuální.

Náš e-shop vlastní tento certifikát ji několik let.

Děláme vše pro to, aby jste byli s nákupem na našem e-shopu maximálně spokojení.

Co znamená finanční garance nákupu?

Heureka.cz neposkytuje jen recenze zákazníků a certifikáty udělené na jejich základě.

Těm opravdu kvalitním e-shopům poskytuje Heureka.cz také garanci nákupu. To spočívá v tom, že pokud si u nás zakoupíte zboží, se kterým nebudete spokojeni, tak Vám Heureka.cz ručí vrácením kompletní finanční částky za Váš nákup.

Heureka.cz ručí finanční garancí v případě, že bychom se k problému nepostavili otevřeně a nenapravili chybu v zákonem udaném čase.

Pokud by došlo na situaci, kdy Heureka musí zasáhnout a vyplatit peníze zpět z vlastních prostředků, mělo by to pro nás velice fatální následky.

Ihned by nám byl odebrán certifikát i garance nákupu a dále bychom se museli zodpovídat.

Náš e-shop vlastní tuto garanci nákupu a fakt, že stále vlastníme i certifikát už napovídá tomu, že jsme vždy vyřešili s našimi zákazníky vše poctivě a k jejich spokojenosti.