Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Recenze

Přidáno: 02.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychle doručeno

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení, potěší nás spokojený zákazník:-)
 

Přidáno: 28.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

vše proběhlo naprosto v pořádky, přívěšek je přesně dle mých představ.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, tak to nás velice těší, moc děkujeme za hodnocení:-)
 

Přidáno: 26.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

i před vánoci rychlé dodání...

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme, snažili jsme se:-)
 

Přidáno: 24.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Proti:

Nekvalitní zboží

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, to nás moc mrzí. Zboží odebíráme od certifikovaných dodavatelů a zatím byli všichni spokojeni, tak snad někdy jindy uděláme větší radost:-)
 

Přidáno: 23.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

vše naprosto super!!!

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme, potěší nás takové hodnocení:-)
 

Přidáno: 21.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

komunikují a při nedorozumění se snaží vyhovět a nabídnout náhradní řešení ke spokojenosti zákazníka

Pro:

snaží se vyhovět i když je zboží vyprodané, komunikují se zákazníkem

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc se omlouváme, posílali jsme email ohledně vyprodání přívěsku a tázali jsme se, zda si vyberete něco jiného. Poté jsme posílala storno, když jste neodepisovali.
 

Přidáno: 15.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlos a kvalita

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme, vážíme si takového hodnocení:-)
 

Přidáno: 15.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Skvělé zbozi,rychlost,komunokativnost

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za hezké hodnocení:-)
 

Přidáno: 13.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Vždy si vyberu

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení:-)
 

Přidáno: 10.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

první nákup, rychlé vyřízení, dobrá cena

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, jsme moc rádi za hodnocení a těší nás spokojenost zákazníků:-)
 

Přidáno: 08.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

dobry

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za kladné hodnocení:-)
 

Přidáno: 08.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost dodání

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení:-)
 

Přidáno: 04.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dobrý

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkujeme, i takto krátké hodnocení potěší:-)
 

Přidáno: 03.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

krásné zboží,rychlé jednání, spokojenost

Pro:

rychlé dodání

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkujeme za hodnocení, které nás velice těší:-)
 

Přidáno: 02.12.2017

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Dovoz kuryrem

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení:-)
 
Reálné recenze našich zákazníků z Heureka.cz
Heureka FashionBOX.cz

Co je Heureka.cz?

Heureka je nezávislý portál, kde zákazníci udělují recenze k uskutečněnému nákupu. DO těchto recenzí náš e-shop nemá možnost zasáhnout, ani je měnit. Veškeré recenze od našich zákazníků jsou veřejné.

Heureka.cz je skutečně objektivní portál, který slouží zákazníkům, kteří mají možnost prohlédnout si recenze všech zákazníků našeho e-shopu.

Heureka.cz hlavně slouží k oddělení kvalitních e-shopů s vynikajícím zákaznickým přístupem od těch, kteří tak kvalitní nejsou.

Co znamená certifikát ověřeno zákazníky?

Tento certifikát uděluje Heureka.cz jen těm e-shopům, které splní náročné podmínky pro jeho získání. Certifikát se uděluje na základě recenzí Vás, našich zákazníků a jsou posuzovány veškeré aspekty při nákupu.

Hlavním rozhodujícím faktorem je samozřejmě celková spokojenost zákazníků. Do hodnocení jsou zahrnuty další aspekty, jako kvalita komunikace, rychlost přepravy a v neposlední řadě kvalita prodávaných produktů.

Podmínky pro získání certifikátu jsou nekompromisní a certifikát je udělen vždy na základě aktuálních recenzí našich zákazníků. Také je zahrnut počet nových recenzí, tak aby certifikace byla stále aktuální.

Náš e-shop vlastní tento certifikát ji několik let.

Děláme vše pro to, aby jste byli s nákupem na našem e-shopu maximálně spokojení.

Co znamená finanční garance nákupu?

Heureka.cz neposkytuje jen recenze zákazníků a certifikáty udělené na jejich základě.

Těm opravdu kvalitním e-shopům poskytuje Heureka.cz také garanci nákupu. To spočívá v tom, že pokud si u nás zakoupíte zboží, se kterým nebudete spokojeni, tak Vám Heureka.cz ručí vrácením kompletní finanční částky za Váš nákup.

Heureka.cz ručí finanční garancí v případě, že bychom se k problému nepostavili otevřeně a nenapravili chybu v zákonem udaném čase.

Pokud by došlo na situaci, kdy Heureka musí zasáhnout a vyplatit peníze zpět z vlastních prostředků, mělo by to pro nás velice fatální následky.

Ihned by nám byl odebrán certifikát i garance nákupu a dále bychom se museli zodpovídat.

Náš e-shop vlastní tuto garanci nákupu a fakt, že stále vlastníme i certifikát už napovídá tomu, že jsme vždy vyřešili s našimi zákazníky vše poctivě a k jejich spokojenosti.