Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Recenze

Přidáno: 26.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zakoupenou kabelku jsem sice vrátila, ale jednání ze strany obchodu bylo rychlé a zdvořilé. Peníze mi tedy ještě vráceny nebyly, ale věřím, že vše proběhne bez problémů.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, zásilka s kabelkou ještě nedorazila, tudíž jsme ještě nemohli vrátit platbu. Jinak děkujeme, ikdyž s nízkým procentem, za kladné hodnocení:-) Jen co zásilka dorazí, posíláme e-mail o přijetí vráceného zboží a poté o vrácení platby.
 

Přidáno: 25.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost zaslání, doručení zdarma.

Proti:

Kabelka za 1199,- zabalena pouze ve fólii, takže dorazila pomačkaná.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, to nás mrzí, za celou dobu se nám nic podobného nestalo. Bohužel dosti záleží na přepravci. Měla jste se ozvat, kabelku bychom vyměnili :-)
 

Přidáno: 22.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlé vyřízení objednávky

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za krátké, ikdyž pro nás velice příjemné hodnocení a budeme se těšit na případný další nákup:-)
 

Přidáno: 17.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Po objednání jsem měl zboží druhý dwn doma. V pořádku a perfektní. Skvělá komunikace s obchodem a rychlé doručení. Velký výběr v obchodě a možnost úprav.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za tak milé hodnocení a budeme se snažit určitě i nadále:-)
 

Přidáno: 06.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Zakoupené náušnice mají menší průměr než udává eshop. Kdybych to věděla, objednala bych větší.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, to nás mrzí, o takovém problému nemáme ani tušení. Měla jste se na nás obrátit a ještě můžete, vše řešíme okamžitě:-)
 

Přidáno: 26.02.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velký výběr šperků jak pro dámy tak pro muže za velmi zajímavé ceny.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme. Snažíme se každý den rozšiřovat naši nabídku, tak snad budete spokojena i nadále:-)
 

Přidáno: 25.02.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Velice milé a vstřícné jednání.
I když jsem byla v časové tísni. Našli vhodné řešení a pomohli mi.
Obchod proběhl rychle a k mé maximální spokojenosti.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moooc děkujeme za tak krásné hodnocení a budeme se maximálně snažit i nadále:-)
 

Přidáno: 12.02.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé, korektní jednání, vřele doporučuji

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, mooc děkujeme za krásné hodnocení a snad uděláme radost i při případném dalším nákupu, budeme se snažit na maximum:-)
 

Přidáno: 12.02.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlá výměna zboží za jinou velikost
Rychle dodání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, mocděkujeme za hodnocení, snažíme se co nejlépe vyhovět. Tak snad budete spokojeni i příště:-)
 

Přidáno: 08.02.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Krátká dodací lhůta a informace přes telefon k objednávce a vyzvednutí spokojenost.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme, jsme rádi že jste spokojena, snad to bude příště i na 100% :-)
 

Přidáno: 08.02.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Prní nákup, super komunikace, rychlé dodání, naušničky krásný :-)

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, teda moc děkujeme, snad i nadále budete spokojena:-)
 

Přidáno: 05.02.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Naprostá spokojenost.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme:-)
 

Přidáno: 28.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychlé dodání, kvalitní výrobek, dobrá cena

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,
moc děkujeme za kladné hodnocení a budeme se těšit třeba při dalším nákupu:-)
 

Přidáno: 17.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Chcete kvalitní dárek a pěkné uspokojení v očích obdarovaného ?
Mrkněte a objevujte .... bude Valentýn ...

Pro:

rychlost dodání, dobrá cena na dopravu, krásné šperky ...

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za krásnou recenzi :-)
 

Přidáno: 10.01.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Je to rychle vyrizeno

Pro:

Je to jednoduche a rychle darek jsem mnela na vanoce doma

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme, takové hodnocení potěší vždy:-)
 
Reálné recenze našich zákazníků z Heureka.cz
Heureka FashionBOX.cz

Co je Heureka.cz?

Heureka je nezávislý portál, kde zákazníci udělují recenze k uskutečněnému nákupu. DO těchto recenzí náš e-shop nemá možnost zasáhnout, ani je měnit. Veškeré recenze od našich zákazníků jsou veřejné.

Heureka.cz je skutečně objektivní portál, který slouží zákazníkům, kteří mají možnost prohlédnout si recenze všech zákazníků našeho e-shopu.

Heureka.cz hlavně slouží k oddělení kvalitních e-shopů s vynikajícím zákaznickým přístupem od těch, kteří tak kvalitní nejsou.

Co znamená certifikát ověřeno zákazníky?

Tento certifikát uděluje Heureka.cz jen těm e-shopům, které splní náročné podmínky pro jeho získání. Certifikát se uděluje na základě recenzí Vás, našich zákazníků a jsou posuzovány veškeré aspekty při nákupu.

Hlavním rozhodujícím faktorem je samozřejmě celková spokojenost zákazníků. Do hodnocení jsou zahrnuty další aspekty, jako kvalita komunikace, rychlost přepravy a v neposlední řadě kvalita prodávaných produktů.

Podmínky pro získání certifikátu jsou nekompromisní a certifikát je udělen vždy na základě aktuálních recenzí našich zákazníků. Také je zahrnut počet nových recenzí, tak aby certifikace byla stále aktuální.

Náš e-shop vlastní tento certifikát ji několik let.

Děláme vše pro to, aby jste byli s nákupem na našem e-shopu maximálně spokojení.

Co znamená finanční garance nákupu?

Heureka.cz neposkytuje jen recenze zákazníků a certifikáty udělené na jejich základě.

Těm opravdu kvalitním e-shopům poskytuje Heureka.cz také garanci nákupu. To spočívá v tom, že pokud si u nás zakoupíte zboží, se kterým nebudete spokojeni, tak Vám Heureka.cz ručí vrácením kompletní finanční částky za Váš nákup.

Heureka.cz ručí finanční garancí v případě, že bychom se k problému nepostavili otevřeně a nenapravili chybu v zákonem udaném čase.

Pokud by došlo na situaci, kdy Heureka musí zasáhnout a vyplatit peníze zpět z vlastních prostředků, mělo by to pro nás velice fatální následky.

Ihned by nám byl odebrán certifikát i garance nákupu a dále bychom se museli zodpovídat.

Náš e-shop vlastní tuto garanci nákupu a fakt, že stále vlastníme i certifikát už napovídá tomu, že jsme vždy vyřešili s našimi zákazníky vše poctivě a k jejich spokojenosti.