Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Recenze

Přidáno: 18.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychle dodani, pekne baleni, kvalita a dobra cena.

Proti:

O zadne nevim.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za hodnocení, které nás velice těší:-)
 

Přidáno: 04.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Na E-shopu bylo objednáno, kabelka zaplacena, a zboží neměli

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, je nám to moc líto, ale stane se, že eshop se pozdě zaktualizuje (což my neovlivníme ) a jeden poslední produkt koupí dva zákazníci. Stane se minimálně. Ovšem zákazníka ihned informujeme a platbu obratem odesíláme zpět.
 

Přidáno: 03.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

rychlost, spolehlivost

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za recenzi a budeme se těšit na další nákup :-)
 

Přidáno: 03.05.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychle vyřízená objednávka

Proti:

při vrácení zboží nedodržují obchodní podmínky - vrácení peněz na účet trvalo déle a musela jsem se připomenout

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za recenzi, za odeslání platby později se omlouváme. Důvodem byl technický problém s napárováním platby na Vaši objednávku. Děkujeme, že jste se připomněla :-) Peníze jsme ihned odeslali a věříme, že tato záležitost je již vyřešena a budeme se těšit na další Vaší objednávku :-)
 

Přidáno: 30.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

velka spokoenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Skromné hodnocení, ale velice potěšující:-) Moc děkujeme.
 

Přidáno: 29.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velmi rychlé vyřízení. Velká spokojenost.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení, velice nás to těší :-)
 

Přidáno: 25.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlost, spolehlivost, doporučuji!

Vyjádření našeho obchodu

Dobré odpoledne, moc děkujeme za stručnou, ale velmi uspokojující recenzi:-)
 

Přidáno: 24.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Objednala jsem si kabelku, která je ve skutečnosti ještě hezčí než na fotce. Velká, prostorná. Komunikace obchodu skvělá, rychlé dodání, dobré ceny.

Pro:

pěkná nabídka

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za tak skvělé hodnocení, budeme se těšit na další případný obchod :-)
 

Přidáno: 22.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

rychle,profesionalni a velmi mila a ochotna pani u telefonu.

Pro:

rychle,perfektni,profesionalni

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkujeme za kladné hodnocení, jednoduché, výstižné a velmi potěšující :-)
 

Přidáno: 21.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Rychlá reakce na emailem vznesený dotaz.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za jednoduché a přece milé a kladné hodnocení:-)
 

Přidáno: 20.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod doporučuji, jejich komunikace a odeslání je bezchybné. Jen stránky jsou neúplné, až klamavé pro zákazníka.Sekce by měly být rozděleny na klenoty pro děti, ženy a muže. Odkliknete ženy a doufám, že tam tato souprava hodící se do 20 let, nebude!

Proti:

Špatný popis na stránkách, přívěsek je vyobrazený i z řetízkem a řetízek přitom není součástí soupravy. Upozornění chybí!!!! Náušnice jsou velmi malinké, nehodí se na starší osoby a mně je 60. Mělo by tam být upozornění, na který věk se náušnice hodí, jsou spíše dětské nebo pro adolescenty. Jsem zklamaná.

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za kladné hodnocení. Co se týče záporného hodnocení - dětské náušnice máme zvlášť a u náušnic je uvedeno zda jsou dívčí i dámské. Některé ženy objednávají právě drobné náušnice, je i u každého produktu uvedena velikost šperku, dle toho se můžete řídit. A pokud je ke šperku dodáván řetízek, též máme uvedeno, ale určitě se podíváme na popisy a doplníme je tedy, děkujeme za upozornění:-)
 

Přidáno: 02.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Příjemná komunikace
relativně rychlé dodání zboží
dárkové balení v ceně
možnost rezervace zboží na výměnu

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, děkujeme za velmi milou recenzi, určitě se budeme snažit i nadále a budeme se těšit na další nákup:-)
 

Přidáno: 01.04.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Velký výběr zboží
Přijatelné ceny
Rychlost dodání

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

děkujeme za kladnou recenzi, snažíme se dělat maximum pro naše zákazníky:-)
 

Přidáno: 30.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Prehledne webove stranky, hezke zbozi presne popsane, rychlost dodani na prani, ochota ze strany dodavatele, rychle, prijemne chovani

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den,

moc děkujeme, jsme rádi za takové hodnocení a samozřejmě se budeme snažit i nadále pro maximální spokojenost našich zákazníků:-)
 

Přidáno: 27.03.2018

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Pohodlný nákup, výborná komunikace s velmi příjemnou paní, výměna zboží bylo bez problému. Jsme spokojená s obchodem a doporučuji všem.

 

Vyjádření našeho obchodu

Dobrý den, moc děkuji za tak krásné a kladné hodnocení. Jistě se budu snažit i při případném dalším nákupu:-)
 
Reálné recenze našich zákazníků z Heureka.cz
Heureka FashionBOX.cz

Co je Heureka.cz?

Heureka je nezávislý portál, kde zákazníci udělují recenze k uskutečněnému nákupu. DO těchto recenzí náš e-shop nemá možnost zasáhnout, ani je měnit. Veškeré recenze od našich zákazníků jsou veřejné.

Heureka.cz je skutečně objektivní portál, který slouží zákazníkům, kteří mají možnost prohlédnout si recenze všech zákazníků našeho e-shopu.

Heureka.cz hlavně slouží k oddělení kvalitních e-shopů s vynikajícím zákaznickým přístupem od těch, kteří tak kvalitní nejsou.

Co znamená certifikát ověřeno zákazníky?

Tento certifikát uděluje Heureka.cz jen těm e-shopům, které splní náročné podmínky pro jeho získání. Certifikát se uděluje na základě recenzí Vás, našich zákazníků a jsou posuzovány veškeré aspekty při nákupu.

Hlavním rozhodujícím faktorem je samozřejmě celková spokojenost zákazníků. Do hodnocení jsou zahrnuty další aspekty, jako kvalita komunikace, rychlost přepravy a v neposlední řadě kvalita prodávaných produktů.

Podmínky pro získání certifikátu jsou nekompromisní a certifikát je udělen vždy na základě aktuálních recenzí našich zákazníků. Také je zahrnut počet nových recenzí, tak aby certifikace byla stále aktuální.

Náš e-shop vlastní tento certifikát ji několik let.

Děláme vše pro to, aby jste byli s nákupem na našem e-shopu maximálně spokojení.

Co znamená finanční garance nákupu?

Heureka.cz neposkytuje jen recenze zákazníků a certifikáty udělené na jejich základě.

Těm opravdu kvalitním e-shopům poskytuje Heureka.cz také garanci nákupu. To spočívá v tom, že pokud si u nás zakoupíte zboží, se kterým nebudete spokojeni, tak Vám Heureka.cz ručí vrácením kompletní finanční částky za Váš nákup.

Heureka.cz ručí finanční garancí v případě, že bychom se k problému nepostavili otevřeně a nenapravili chybu v zákonem udaném čase.

Pokud by došlo na situaci, kdy Heureka musí zasáhnout a vyplatit peníze zpět z vlastních prostředků, mělo by to pro nás velice fatální následky.

Ihned by nám byl odebrán certifikát i garance nákupu a dále bychom se museli zodpovídat.

Náš e-shop vlastní tuto garanci nákupu a fakt, že stále vlastníme i certifikát už napovídá tomu, že jsme vždy vyřešili s našimi zákazníky vše poctivě a k jejich spokojenosti.