Pro základní funkčnost, zpříjemnění používání webu, analytické účely a v případě udělení souhlasu také pro účely cílení reklamy využíváme soubory cookies. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.

Recenze

Přidáno: 28.07.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Obchod doporučuji

Pro:

Pěkné šperky za dobré ceny
Rychlé dodání

Proti:

Zatím nic

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za Vaše hodnocení, velice si toho vážíme.
 

Přidáno: 25.07.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Moznost osobniho odberu,,, nakup z domova

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení, jsme potěšeni.
 

Přidáno: 25.07.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Supr eshop,zbozi dorazilo hned druhy den, rada zase objednam :)

Pro:

moznost osobniho odberu, takze se clovek nemusi bat zaplatit za vec dopredu, kdyz je adresa,kam zajit..

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení a vážíme si Vaší spokojenosti.
 

Přidáno: 25.07.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

dobry

Pro:

Prehledny vyber, podrobny popis zbozi a osobni vyzvednumi v odbernem miste

Proti:

Deklarovany termin doruceni nebyl dodrzen

Vyjádření našeho obchodu

Vážený zákazníku, velice nás mrzí, že některé doručovatelské služby neodpovídají kvalitě.V našem
e-shopu máte možnost volit dopravu dle vlastního výběru. Zboží předáváme dopravcům včas. Děkujeme za kladné hodnocení obchodu.
 

Přidáno: 24.07.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

jiný problém nebyl.s vašim pracovníkem na tefonu byla skvělá komunikace.nakonec jsem zboží nevracela.váš pracovník mě slíbil že tuto chybu na vašem e-shopu napraví

Pro:

nákup z domova
zboží za přijatelnou cenu

Proti:

přišlo mi jiné zboží než jsem si objednala.po rozhovoru s vašim pracovníkem jsme došli k tomu že chyba je u dodavatele.

 

Přidáno: 04.07.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

V pořádku

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení
 

Přidáno: 03.07.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Přehledný výběr.

Proti:

Delší dodací lhůta.

Vyjádření našeho obchodu

Na zkrácení dodací lhůty intenzivně pracujeme s doručovatelskými službami. Děkujeme za hodnocení.
 

Přidáno: 30.06.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Všude jinde budete spokojenější! A hlavně se nebudete někam vandrovat nadarmo

Pro:

nula nula nic

Proti:

Otřesný přístup k zákazníkům

Vyjádření našeho obchodu

Vážený zákazníku, zboží pro Vás bylo připraveno dle objednávky a tomuto hodnocení moc nerozumíme ale i tak děkujeme za Váš názor.
 

Přidáno: 05.06.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

.

Pro:

.

Proti:

.

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení
 

Přidáno: 30.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji ☺☺☺

Pro:

Rychlé dodání zboží. Velmi dobrá komunikace.

 

Přidáno: 23.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

vše super

Pro:

nákup v pohodlí domova

Proti:

žádné

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení
 

Přidáno: 23.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

dodané zboží odpovídá nabídce na webu, rychlé zpracování zakázky, výhodou je zasílání přes zásilkovnu, šetří to peníze. zatím žádné negativa, nakoupím zde v budoucnu, pokud mi bude vyhovovat nabídka.

Pro:

rychlost, kvalita, cena,

Proti:

zatím jsem žádnou neobjevil

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení
 

Přidáno: 16.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Doporučuji tento obchod ostatním, tady si určitě každý vybere.Líbilo se mi i pěkné balení.
Výběr dopravy perfektní dle výběru.Volila jsem
zásilkovnu a nemělo to chybičku.

Pro:

Přehledná nabídka zboží
velký výběr
rozhodla jsem se pro nákup u vás,protože u nás není taková možnost výběru

Proti:

žádné

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení
 

Přidáno: 16.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

Spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za hodnocení
 

Přidáno: 13.05.2016

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  přehlednost obchodu
  •  kvalita komunikace

doporučuji

 

 
Reálné recenze našich zákazníků z Heureka.cz
Heureka FashionBOX.cz

Co je Heureka.cz?

Heureka je nezávislý portál, kde zákazníci udělují recenze k uskutečněnému nákupu. DO těchto recenzí náš e-shop nemá možnost zasáhnout, ani je měnit. Veškeré recenze od našich zákazníků jsou veřejné.

Heureka.cz je skutečně objektivní portál, který slouží zákazníkům, kteří mají možnost prohlédnout si recenze všech zákazníků našeho e-shopu.

Heureka.cz hlavně slouží k oddělení kvalitních e-shopů s vynikajícím zákaznickým přístupem od těch, kteří tak kvalitní nejsou.

Co znamená certifikát ověřeno zákazníky?

Tento certifikát uděluje Heureka.cz jen těm e-shopům, které splní náročné podmínky pro jeho získání. Certifikát se uděluje na základě recenzí Vás, našich zákazníků a jsou posuzovány veškeré aspekty při nákupu.

Hlavním rozhodujícím faktorem je samozřejmě celková spokojenost zákazníků. Do hodnocení jsou zahrnuty další aspekty, jako kvalita komunikace, rychlost přepravy a v neposlední řadě kvalita prodávaných produktů.

Podmínky pro získání certifikátu jsou nekompromisní a certifikát je udělen vždy na základě aktuálních recenzí našich zákazníků. Také je zahrnut počet nových recenzí, tak aby certifikace byla stále aktuální.

Náš e-shop vlastní tento certifikát ji několik let.

Děláme vše pro to, aby jste byli s nákupem na našem e-shopu maximálně spokojení.

Co znamená finanční garance nákupu?

Heureka.cz neposkytuje jen recenze zákazníků a certifikáty udělené na jejich základě.

Těm opravdu kvalitním e-shopům poskytuje Heureka.cz také garanci nákupu. To spočívá v tom, že pokud si u nás zakoupíte zboží, se kterým nebudete spokojeni, tak Vám Heureka.cz ručí vrácením kompletní finanční částky za Váš nákup.

Heureka.cz ručí finanční garancí v případě, že bychom se k problému nepostavili otevřeně a nenapravili chybu v zákonem udaném čase.

Pokud by došlo na situaci, kdy Heureka musí zasáhnout a vyplatit peníze zpět z vlastních prostředků, mělo by to pro nás velice fatální následky.

Ihned by nám byl odebrán certifikát i garance nákupu a dále bychom se museli zodpovídat.

Náš e-shop vlastní tuto garanci nákupu a fakt, že stále vlastníme i certifikát už napovídá tomu, že jsme vždy vyřešili s našimi zákazníky vše poctivě a k jejich spokojenosti.